Eğer Bir Renk Olsaydınız Hangi Renk Olurdunuz ?


Eğer Bir Renk Olsaydınız Hangi Renk Olurdunuz ?

Hayatımızda renklerin farklı anlamları vardır . Her insanın sevdiği ve kendine yakın bulduğu renkler vardır . Çünkü her rengin anlamı farklıdır . Kimisi kırmızıyı , kimisi yeşili , kimisi maviyi vb. sever . Benim en çok sevdiğim renk de  yeşil rengidir . Yeşil renk benim içimi açan renktir . Çevremde yeşillilerin olması , doğamızın yeşil olması insana huzur  vermektedir .

Yeşil beni çok mutlu eden bir renktir . Yeşil renk pek çok kavramla ilişkisi olan bir renktir . Yeşil renk yaşamı , gençliği , umudu , yenilenmeyi ve dinçliği simgeleyen bir renktir . Yeşil renk kişiyi sakinleştiren bir renktir . Kişileri sakinleştiridiği için  rahat olmamızı da sağlayan bir renktir . Bunun için ben bir renk olsaydım kesinlikle yeşil renk olurdum . Yeşilliklerin içinde baharın gelişini kutlama , yeşil ağaçların içinde , çiçeklerin içinde özgürce koşmak ve hayata daha da bir bağlı olmak için yeşil olurdum . Yeşil rengin ayrıca şöyle bir özelliği vardır .  Yeşil rengi sevenler  doğru bildiğinde ısrarcı olan insanlardır , yani doğru bildiğinden şaşmazlar .

İnandırıcı ve otoriterdirler . Fikirlerinden ödün vermeyi sevmezler . Ben de bu özelliklere sahip olduğum için yeşil rengi tercih ederdim .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme