Kuzenime Mektup Örneği


Kuzenime Mektup Örneği

Sevgili kuzenim Ayşe Nur nasılsın iyi misin ? Sen yaz  yaz tatilinde bize geldiğinde ben çok mutlu olmuştum . Dünyalar benim olmuştu . Şimdi ise ailelerimizin işleri farklı yerde olduğu için farklı şehirlerde yaşamaya mecburuz . Ama olsun . Yine yaz tatilinde gelirsin ve seninle birlikte güzel oyunlar oynarız , alışveriş merkezine gideriz . Top oynarız , voleybol oynarız , gitar çalarız .

Canım kuzenim Allah izin verirse ben de yarıyıl tatilinde senin yanına gelmek istiyorum . Annem  eğer bir sorun çıkmazsa ara tatilde orada olacağımızı söyledim . Ben şimdiden bu yaz tatilini iple çekiyorum . Seni çok özledim kuzen , hayat nasıl gidiyor , okul nasıl gidiyor ? Derslerin iyidir umarım . Oradaki arkadaşlarınla aran da iyidir umarım . Ama ben seni kıskanırım kuzenim , çünkü sen benim bu dünyadaki en yakın arkadaşımsın  , canımsın . Burada da arkadaşlarım var fakat kimse senin yerini tutmuyor . Çünkü beni en iyi anlayan akrabam ve arkadaşım sensin . Çünkü biz seninle hayatı  çok seviyoruz , çünkü yaşamak çok güzel . Biran önce kavuşmak dileği ile .

Seni çok özledim . Kendine iyi bak Ayşe'm , Allah'a emanet ol . Halama ve enişteme , kardeşin Mete'ye de çok selam . Hepinizin gözlerinden öperim .

8 yorum:

Deneme