Evlat Sevgisiyle İlgili Kompozisyon Kısaca

Evlat Sevgisiyle İlgili Kompozisyon Kısaca

Evlat sevgisi , çocuk sevgisi   anne ve babanın dünyada yaşayıp yaşayabilceği en özel ve en güzel duygulardan biridir . Çünkü candan bir can doğmakta ve bu muhteşem bir şeydir .  Anne ve babalar çocukları doğduğu zaman onların kokusunu içine çekip  sevdikleri zaman  çok farklı duygular yaşarlar .  Çocuk dünyaya geldikten sonra o zarar görmesin diye anne ve baba çocuk için her şeyi yapmaya hazırdır . Çünkü artık  dünyaya küçük bir insan gelmiştir ve bu küçük insan da en çok anne ve babasına muhtaçtır . 

Aile çocukları için her türlü sorumluluğu yerine getirmek için  durmadan çalışmaya başlar . Çünkü eve yeni bir kişi gelmiştir ve bu da aile için de farklılıklara neden olmuştur . Anne , baba çocukları için her türlü zorluğa gögüs geren yiğit insanlardır .  Örneğin  ; öye anne, babalar tanıyorum ki çocukları için canlarını vermeye hazırdırlar . Çünkü evlat sevgisi , evlat kokusu onlar için hayattır , nefes almadır .  Anne , baba yemez , yedirir , giymez giydirir .


Yeri geldiğinde anne ya da babanın çok gereksinim duyacağı şeyleri bile almayıp çocuklarına alırlar . Bunun için  evlatlar ana ve babalarının kıymetini bilmeli ve onların kalplerini kıracak hal ve hareketlerden kaçınmalıdırlar . 

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme