" Gülmek İçin Mutlu Olmayı Beklemeyin , Belki Mutlu Olmadan Ölürsünüz " Sözü İle İlgili Kompozisyon

" Gülmek İçin Mutlu Olmayı Beklemeyin , Belki Mutlu Olmadan Ölürsünüz " Sözü İle İlgili Kompozisyon

Mutluluk , insanın hayattan zevk alması , yaşadıklarından keyif duymayı bilebilmesi demektir . İnsanların yaşam tarzları ve hayata bakış açıları o kadar farklıdır ki bu yüzden insanları mutlu edebilmekte bazen zor olabilmektedir . Bazı insanlar çok küçük şeylerle mutlu olmayı başarabilirken bazı insanlar ise çok zor mutlu olabilmektedir .

İnsan küçük şeylerden de keyif almasını bilmeli ve hayata gülümseyebilmelidir . İyimser bir bakış açısına sahip olan insanlar çoğu insan için çok kötü olduğu düşünülebilecek şeylerden bile olumlu sonuçlar çıkararak gülmesini ve eğlenmesini başarabilir . Öyle insanlar vardır ki düştüklerinde bile kendileri ile dalga geçebilmekte bu olumsuz hadiseyi neşeli ve esprili bir ana çevirebilmektedir . Bazı insanlar ise hep çevrenin ne diyeceği  kaygısı ile hareket ettiği için gülmek için çok ciddi bir sebep olması gerektiği düşüncesi ile sürekli kendisini dizginler .


Mutluluk zannettiğimiz gibi çok büyük şeylerde gizli değildir . Eğer böyle düşünürsek bir de bakarız ki yıllar akıp gitmiş ve biz hala durduğumuz durakta mutluluğu bekliyoruz . Mutluluk anın değerini bilmekte ve onu en iyi şekilde yaşamaya çalışarak hayata gülebilmekte saklı . Başkaları ne der vb. kaygılardan uzak hayattan zevk alarak yaşayanlar bu sırra erişenlerdir .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme