Televizyon Aile Ve Arkadaşlık İlişkisini Bozmamıştır Konulu Münazara

Televizyon Aile Ve Arkadaşlık İlişkisini Bozmamıştır Konulu Münazara

Teknoloji alanında yaşanan gelişmelerden biri de televizyonun icadıdır . Televizyon hayatımıza girince  vakit daha eğlenceli geçmeye başlamış , televizyonda izlediğimiz eğitici ve öğretici bilgiler sayesinde kültürümüzde daha fazla gelişme sağlanmaya başlanmıştır . Televizyon kesinlikle aile ve arkadaşlık ilişkisini bozmamış , aksine televizyonda yer alan yarışma programları , kültür programları , ülkemizde ve dünyada olan haberler ile daha çok bilgi sahibi olmaya başlamışızdır .

Buralardan izlediğimiz haberleri aile içinde ve arkadaşlarımız arasında konuşmaya başlamışızdır ve her türlü yaşanan olayları aile içinde , arkadaşlarımız içinde tartışmaya başladık ve bu da hayatta daha uyanık  ve daha bilgili olmamızı sağlamıştır . Elbette ki her şeyin fazlası zarardır . Televizyonu amacımıza uygun bir şekilde izlersek , oradan çok güzel şeyler öğreniriz , orada anlatılan dersler bizim okuldaki derslerimize yardımcı olur . Gündemde olan her  türlü konudan haberdar oluruz ve bu konuları ailemiz ve arkadaşlarımız ile tartışarak , yaşanan olaylar hakkında neler düşündüğümüz yani duygularımızı birbirimize ileterek daha sağlıklı bir iletişim kurmuş oluruz . Akşam olduğunda  annemiz bize çay yapar ve o akşam başlayacak olan eğitici bir programın başlamasını zevkle bekler ve program başlayınca zevkle dinleriz .


Burada öğrendiklerimizi okuldaki ya da çevremizdeki yakın arkadaşlarımızla paylaşırız ve onları da bilgi sahibi yaparız . Bu ve bunun gibi faydalarından dolayı televizyon aile ve arkadaşlık ilişkilerine zarar vermemiştir , bu ilişkileri daha güçlendirmiştir .

1 yorum:

Deneme