Anneanneye Mektup

Anneanneye Mektup

Annemin biricik kıymetlisi ve benim  her nazımı çeken ve bana hiç kızmayan sevgili anneanneciğim,
 Doğduğum zaman ilk sen gelmişsin  hastaneye , annem söylemişti . Hiç yanımdan ayrılmadan bana bakmışsın saatlerce . Ben ağlarken gözlerin doluyor , bana sarılıyormuşsun . Şimdi büyüdüm kocaman bir çocuk oldum anneanneciğim .  Babamın işinden dolayı başka bir memlekette olduğumuz için fazla görüşemesek de ben seni hep çok seviyorum .

Yazları çok büyük sabırsızlıkla bekliyorum . Çünkü biliyorum ki torunum gelecek diye , benim sevdiğim yemekleri yapan , benim sevdiğim  kıyafetleri alan ve bana çeşitli hediyeler alan canım anneanneciğim . Seni çok özledim . O sıcacık gözlemenin kokusu burnumda tütüyor . Hatırlıyor musun  anneanneciğim , bir gün sabah uyanmıştık ve bana hadi bakalım ufaklık bugün tavuktan yumurtaları sen alacaksın dediğinde o kadar mutlu olmuştum ki hemen kümese koşup yumurtaları sepete doldurup anneme göstermiştim . Bak anne bunları ben aldım , başardım dediğimde annenle beraber gülmüş ve bana sarılmıştın . Seni o kadar çok özlüyorum ki anneanneciğim , elbette dedemi de çok özlüyorum . En kısa zamanda orada olacak ve bu güzel anıları tekrar yaşayacağımı umut ediyorum  .


Seni Allah'a emanet ediyor o nur yüzünden ve ellerinden öpüyorum .   O  yaşlanmış gözlerinle pırıl pırıl bakışına kavuşacağım kıymetlim , bekle beni geleceğim . Hoşça kal  değerlim .

2 yorum:

  1. Ya ben annemin yanında oldugum için 😯

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olmuyooöooooooooop😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

      Sil

Deneme