Yarı Yıl Tatilini Nasıl Geçirdiğiniz İle İlgili Kompozisyon Örneği

Yarı Yıl Tatilini Nasıl Geçirdiğiniz İle İlgili Kompozisyon Örneği

Öncelikle şunu söylemek gerekir ki öğrenci için tatilin iyisi kötüsü olmaz . Bu tatilde çok iyi oldu . İlk dönem okulda dersler , hafta sonu kurslar derken çok yorulmaya başlamıştık , yarı yıl tatili yeniden enerjimizi toplamamıza ve ikinci dönem için hazır olmamıza çok faydalı oldu . Karneleri alıp eve götürünce karnelerimizdeki notların çok iyi olmasının da etkisi ile çok güzel bir yarı yıl tatili geçireceğimi hissettim .

Yarı yıl tatilimin ilk haftasında mahalledeki arkadaşlarımla güldük , eğlendik , oyunlar oynadık . Biz başka şehirlere gidip tatil yapma imkanı bulamadık ama arkadaşlarımla beraber leğenlere binp mahallenin yüksek tepesinden aşağıya bol bol kaydık . Kar topu oynadık , ellerimizi soğuktan hissetmemeye başladığımızda biraz eve gidip ısınıp gelidk ve tekrar oyunlarımıza devam ettik . Yarı yıl tatilimin ikinci haftasında da yine oyunlar oynayıp eğlendim ama artık biraz da ilk dönemin tekrarını yaptım . Öğretmenimizin tavsiye ettiği " Şeker Portakalı " adlı kitabı okudum ve özetini çıkardım . İkinci dönem hangi konuları işleyeceğiz diye kitaplarımı gözden geçirdim .


Bir tatil daha bitiyor . Yeniden okulumuza döneceğiz ve yeniden gayretli bir biçimde çalışmaya başlayacağız . Artık yaz tatilinin bir anca önce gelmesini diliyorum ve yaz tatilimin de mutlu geçmesi için başarılı bir karne almayı istiyorum .

2 yorum:

Deneme