Hayata Bir Hayvan Olarak Gelmek İsteseniz Ne Olarak Gelmek İsterdiniz?

Hayata Bir Hayvan Olarak Gelmek İsteseniz  Ne Olarak Gelmek İsterdiniz?

Dünya hepimizin dünyası olduğu için  hep birlikte yaşama devam etmekteyiz . Hayvanlar, insanlar , bitkiler . Dünyaya bir hayvan olarak gelmek istesem  kuş türlerinden kırlangıç olmak isterdim . Çünkü  istediğim gibi uçabilmek , istediğim diyarlara gidebilmek ve özgürce nefes alabilmek dünyanın en güzel duygusu ve hayatın anlamıdır bana göre . Yaz geldiğinde sıcak memleketlere göç eder , kış geldiğinde soğuk memleketleri terk eder ve kendime yeni yaşam alanları bulur ve hayatıma devam ederdim . 

Özgür olduğum için , evcil bir hayvan olmadığım için  istediğim şekilde yaşayabilir, yeri gelir zorluklar ile karşılaşır , yeri gelir kolaylıklar ile karşılaşırdım . Her memleketin iklimi farklı olduğu için  oraların farklı iklimlerine alışmaya çalışırdım .  Gökyüzünde istediğim gibi kanatlanır uçar , uçmak istemediğim zaman kendime ağaç kovuklarında bir yuva yapar , yiyecek bir şeyler arar ve biraz da dinlenirdim . Yiyeceğim bittiği zaman , canım uçmak da istediği zaman tekrar kanatlanır ve  yoluma devam ederdim .


İnsanın hayatta  asla ödün vermeyeceği şey özgürlüktür bana göre . Bunun için kuş olmak ve hiçbir kimsenin esareti altında yaşamadan  özgürce  yaşamak isterdim bu güzel dünyada .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme