Arkadaşa Mektup Örneği

Arkadaşa Mektup Örneği

 Mutlu ve üzgün olduğum zamanlarda yanımda olan ve beni hep seven  canım arkadaşım!
Sen bu dünyada  ailemden sonra benim için en değer verdiğim  bireysin .  Birlikte oyunlar oynadığım , bazen birbirimizle tartışsak da asla küs kalmadığım değerli arkadaşımsın . Okullar tatil olduğunda bile seni çok özlüyorum , sanki uzun bir süre görüşmemiz gibi geliyor bana .

Çünkü sen benim mutlu olmamı sağlayan ve her anımda yanımda olan kişisin . Canım arkadaşım hiçbir zaman  küsmeyelim . Hep böyle kardeşçe yaşayalım  ve birbirimizi kusurlarımız ile kabul edelim . Aramızdaki sevginin bir bedeli olmasın asla . Koşulsuz sevelim birbirimizi . Çünkü arkadaşlık bu şekilde olur ancak . Derslerimizde birbirimize yardım edelim ,  benim iyi olduğum derslerde ben sana yardımcı olayım , senin iyi olduğun alanlar da sen bana yardımcı ol ki  birlikte başarıyı tadalım . Şu anda sen köydesin , dedenlerdesin biliyorum  geri geleceksin ,  seni çok seviyorum . Hafta başını sabırsızlıkla bekliyorum , çabuk dön ve neşem yerine gelsin .


Seni çok seviyorum , ailene selamlarımı  ilet görüşmek üzere kıymetli arkadaşım . Seni kardeşi  gibi seven en yakın arkadaşın .

1 yorum:

Deneme