Duyguları İle Hareket Eden İnsanlar Daha Başarılı Olur Konulu Münazara

Duyguları İle Hareket Eden İnsanlar Daha Başarılı Olur Konulu Münazara

Duygunun olduğu yerde paylaşma vardır , doğallık vardır ,  cana yakınlık vardır . Duygu varsa hoşgörü ve merhamet vardır . Bunun için kişi her zaman duyguları ile hareket etmeli ve hayatta işlerini gerçekleştirmeye çalışırken duygu hep birinci planda olmalıdır .

 Örneğin;  fakir olan kimselere yardım etmek , bir  insanı sevebilmek  için insanda duygu olması gerekir .  Çok fakir bir çocuk gördünüz ve yiyecek bir ekmeği bile yok olsun o çoçuğun . Sizde de yeterince para vardır ve ekmekten daha da fazlasını alabilirsiniz . Eğer o çocuğa elinizden geldiğince duygularınız ile hareket edip yardım ederseniz o çocuk aç kalmayacak ve siz manevi olarak büyük bir huzura ereceksiniz . Eve gittiğinizde vicdani rahatsızlık duymayacak ve rahatlıkla yatıp uyuyabileceksiniz . Bundan dolayı hayatta her zaman duygular ön planda olmalıdır .


Duygunun olmadığı yerde sevgi olmaz , hayatın canlılığı olmaz ve heyecan olmaz . Hayatın daha renkli ve güzel geçmesini istiyorsanız önce duygularınızla hareket edin ki yaşam daha çekilir ve anlamlı olsun . Duyguları ile hareket eden insanlar coşkulu olurlar ve daha azimli olurlar . Bu da onların başarılı olmalarını sağlar . Aklı ile hareket eden  insanlar ise cesur davranamaz , risk almaktan kaçar . 

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme