Kora İle Kelebek Kitap Özeti

Kora İle Kelebek Kitap Özeti

Kitabın Adı : Kora İle Kelebek
Kitabın Yazarı : Hanzade Servi
Yayın Evi : Altın Kitaplar
Basım Yılı : 2015

Kitabın Özeti :

Kora ve Kelebek 13 yaşlarında bir birleri ile taban tabana zıt karakterlerde iki kızdır . Kelebeğin annesi ile Kora'nın babası evlenince bir anda kendilerini kardeş olarak bulmuşlardır .

Kora ülke dışındaki yatılı okuluna yeniden dönmek için günlerin geçmesini beklerken komşularının çöp tenekesinin içerisinde buluğu bilekliğin izini sürmeye başlar . Kelebek 'in en yakın dostunun kaybolması sonucunda gün yüzüne çıkmaya başlayan sırlar sayesinde hem iki kız bir birine bağlanmaya başlayacak hem de yürek burkan gerçekler gün yüzüne çıkacaktır .

Kora ile Kelebek bir birine tamamen zıt olan ve farklı dünyaları olan iki kızın tüm bu farklılıklara rağmen özel bir dostluk kurabilmesinin eğlenceli ve hüzünlü hikayesini anlatıyor . ( Tanıtım yazısından alınmıştır . )

Yazar Hakkında Bilgi

Hanzade Servi Kimdir ?

16 Ocak 1978 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi . Anadolu Üniversitesi 'nde İletişim Bilimleri Fakültesi , Basın ve Yayın Bölümü'nde eğitim gördü . Çeşitli dergi ve gazetelerde çalıştı , mizahi yazılar , reklam ve projelerde metin yazarlığı yaptı . Eserlerini farklılık gözetmeksizin " her yaştan ruhlar " için yazmakta . Yazıları ve kitap çalışmaları devam etmekte ; çeşitli yarışmalarda da ödüller kazanmaktadır .


Yazarın web adresi :  http://hanzades.blogcu.com

2 yorum:

Deneme