Bayrağımız Niçin Kutsaldır İle İlgili Kompozisyon

Bayrağımız Niçin Kutsaldır İle İlgili Kompozisyon

Bir ulusun bağımsızlığının sembolü , o ulusun kendisi için kutsal ve çok kıymetli olan bayrağıdır . Çünkü her ulusun bayrağı o ulus için çok değerlidir . Bizim bayrağımız da bizim için çok değerlidir . Al rengini  Türk Milletinin şehitlerinin kanından alan ay yıldızlı Türk Bayrağımız bizim hür ve özgür olduğumuzun en temel göstergesi ve kanıtıdır .

 Milletimiz birçok savaşlara girmiş , ülkesi işgal tehlikesi  ve yok olma ile karşı karşıya kalmasına rağmen canını dişine takan ve bu uğurda ölümü göze alan kahraman Mehmetçiklerimiz vatanımıza sahip çıkmıştır . Milli birlik ve beraberliğin korunması için , bağımsızlığımızın elimizden kayıp gitmemesi için ay yıldızlı şanlı bayrağımız bizim için çok kutsal ve özeldir .  Elbette ki her milletin bayrağı kendisi için çok kutsaldır . Onun için başka milletlerin bayrağına da saygı duymalı ve onları da rencide edecek hareketlerden kaçınılmalıdır . Her millet birbirinin bayrağına saygı duymalı ve birbirlerinin marşları okunduğu zaman dikkatli bir şekilde dinlemeli ve ciddi olunmalıdır .

Birçok canların şehit olduğu , bayrağını göklerden indirmek istemeyen ve hep özgürce dalgalanmasını isteyen şehitlerimizin bu emanetine her zaman sahip çıkmalıyız . Onu hiçbir zaman yere indirmemeli ,  ayaklar altına alınmasına izin vermemeli , ülkemiz , bayrağımız , milletimiz için her zaman çok çalışmalı ve ilerlemeye devam etmeliyiz .


0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme