Mehmet Akif Ersoy'a Mektup

Mehmet Akif Ersoy'a Mektup

Ecdadımızın kıymetli milli şairi  , saygıdeğer  insan Mehmet Akif Ersoy !
Vatanını ve milletini sevmekten ve korumaktan hiçbir zaman vazgeçmemiş değerli şairimiz .  Vatanın ve milletinin zor durumlarını görüp  yaşadığın o günlerde muhteşem bir duygu ile yazdığın İstiklal Marşı Türk Milleti'ne armağan ettiğin en güzel hediyedir . Sana para karşılığında bu milli marşı yazmanı istediklerinde bu parayı reddetmiş ve duygularının , vatan sevgisinin para ve pul ile ölçülemeyeceğini  göstermişsindir .

Sen Türk Milleti'nin  vatansever bir milli şairisin .  Çok rahat bir yaşamın olmamasına rağmen , para ile milli marşımızı yazmadın ve tüm duygu ve düşüncelerinle , iman gücünle yazdın bu kutsal marşımızı ey sevgili insan!  Senin yazdığın İstiklal Marşı her okunduğunda millet olarak duygulanıyor ve sana olan minnet borcumuzu defalarca ile getiriyoruz . Sana bir daha istiklal marşı yazılsa nasıl yazarsın diye sorduklarında verdiğin o muhteşem cevap hepimizin akıllarına kazındı . ''Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın'' diyerek vatanımızın bir daha  zor durumlara düşmemesi için hayatın boyunca hep bunun mücadelesini veren kahraman şairimizsin . Yazdığın bu kutsal marşımızı hep koruyacağız ve bir daha milli marş yazılmaması için çok çalışacağımıza ve milletimizi daha da geliştireceğimize son veriyoruz Türk Gençliği olarak .


 Yerinde rahat uyu Kahraman şairimiz biz Türk Milleti var olduğu sürece siz atalarımızın emanetine sahip çıkacağımıza söz veriyoruz ve nurlar içinde uyumanızı ve Yüce Allah'ın sizi cennet köşelerinin en güzel köşesine koymasını isterim  milli şairimiz Sevgili ve saygıdeğer Mehmet Akif Ersoy'umuz .

Mehmet Akif Ersoy'un Anıları

8 yorum:

  1. slm
    slm
    slm
    slm
    slm
    slm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanada slm sanada slm sanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slmsanada slm

      Sil
    2. sanada slm slm slm slm slm slm slm slm slm slm slm

      Sil
  2. Giris gelisme sonuc var demi

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ederim ödevim için yardım etti yarışmaya gireceğiz.Ama kazanamayacağımı düşünüyorum

    YanıtlaSil
  4. 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻💯💯💯💯💯💯💯💯💯👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

    YanıtlaSil

Deneme