İyiliğe Mektup

İyiliğe Mektup

İnsanların arasını yıkıcı değil yapıcı  olmasını sağlayan  ve dünyada huzuru sağlayan iyiliğe selam olsun.
Senin sayende insan ilişkileri daha güzel oluyor ve insanlar birbirini daha çok seviyor . İyilik sen dünyada var olduğun sürece ve insanlar da seni bu doğrultuda kullandığı sürece ne savaş olur , ne de şiddet olayları . Senin olduğun yerde barış vardır ,  eğlence vardır , mutluluk vardır . Senin olmadığın yerde ise hep olumsuzluklar vardır , savaşlar vardır , göz yaşı vardır , mazlumun ahı vardır , güçsüzün hakkı vardır ve daha niceleri .

Ey iyilik! Dünya durduğu sürece sen hep var ol ve dünyamızı aydınlatmaya ve insanlar arasındaki kardeşlik duygusunu yaymaya devam et .  Senin sayende küslükler son bulur ,  açların karnı doyar , yetim ve öksüzlere sahip çıkılır , hoşgörü olur  ve  insanların birbirine tahammül  edebilirler . Senin olduğun yerde ayrım yoktur , birleştiricilik  , insanlık sevgisi , evrensellik vardır .  Senin olduğun yerde yalan dolan olmaz , iki yüzlülük olmaz , dedikodu olmaz , insanlar olduğu gibi davranır , şekilden şekle girerek farklı davranma ihtiyacı içine girmezler .

Sen hep var ol iyilik , sen hep var ol ki hiç kimsenin canı yanması ve dünyamız iyiliklerle dolu bir cennet olsun ve  insanlar birbirine sevgi bağı ile bağlanır , çünkü bütün bunlara gücü yeten tek şey sensin , iyiliksin yani .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme