Ömer Halisdemir'e Mektup Konulu Yazı

Ömer Halisdemir'e  Mektup Konulu Yazı


Sevgili  koruma astsubayı Ömer Halisdemir abim .  Sen 15 Temmuz 2016'da bir tuğgeneralin  kurşunu ile vatanını korumak için hayatını kaybeden değerli şehidimiz !  Vatanımızı bölmek isteyen hain darbecilere karşı gelmek için görevindeyken  kurşunların hedefi oldun . Vatanını ve milletini satmadın . O darbeci , asker kılıklı  kişilere  vatanını teslim etmedin ve vatanına ihanet etmedin .  Sen  şehitlik mertebesine yükseldin . 

Senin emanetlerin artık Türk Milleti'ne aittir . Çocukların , eşin , kardeşlerin , anan ve baban artık bize emanet . Onlara en iyi şekilde bakacağız . Senin için rahat olsun . Işıklar içinde ol sevgili abimiz , kardeşimiz ,  Mustafa Kemal'in askeri . Bu memleketi o darbecilere hiçbir zaman bırakmayacağız . Aynı darbe girişimi yine olursa yine sokaklara döküleceğiz ve vatanımızı senin gibi koruyacağız ve bu uğurda her şeyimizi feda edeceğiz . Sen Yüce Türk Milletinin yüce şehidisin .  

Sözlerime son verirken şunları söylemek isterim : Sen Mustafa Kemal'in askerisin , bugün onun da vefatının 78. yıl dönümü . Belki  de ona kavuşmuşsundur . Allah seni çiçekler ve nurlar içinde uyutsun . Hakkını helal et yiğidim , emanetin emanetimizdir . Seni sevgi ve saygı ile anıyorum . Kabrin nur olsun , öbür alemde buluşma ümidi ile rahat uyu güzel insan .

5 yorum:

  1. Çok güzel olmuş tşk

    YanıtlaSil
  2. Helal olsun inşallah o asker nur içinde yatar

    YanıtlaSil
  3. Helal olsun inşallah o asker nur içinde yatar

    YanıtlaSil
  4. 15 temmuz gecesi vatanımızı ayırmak bölmek isteyen vatan hainlerini lanetliyoruz kınıyoruz.Helal olsun kardeşim yazan ellerin dert görmesin saygı ve sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Deneme