Ya Yalnızsak

Aynalardan duvara yansıyan seslerin radyodaki anlamsız cızırtılarla eşdeğer ahenkte olduğuna kanaat getirmek için yalnız kalmaya mecbur bırakıldığımızı  hatırlatsam bu tek kişilik açığımı ele vermiş sayılır miyim! 

Fırsatı ganimet bilenlerden sek bu tedavisiz alışkanlığı melankolik edayla süsleyip tuvale fırcaya mektup kağıdına elimizi sürmediğimiz müzik aletine sarılabilir ve gerekli olduğumuzu ispata yeltenebiliriz! Ki sonra iştah kesilir her şeyden bir parça yalnızlık kalıntısıyla makus yalınlığa devam ederiz. 

Boş şişeleri tekmeleyip cinle Yoldaş olmayı umut edecek kadar da yalnız değiliz herhalde...yok yok o kadar yalniziz! Ve bu yalnızlık girdabı platonik umutlara kardan kadınlara ergensi alışkanlıklara müptela ederse değme keyfine kendine şaşırtan hallerin.evet yalnızlıkla alay edecek kadar yalnızlar var hem de ukalaca bir yalnızlık.bir kabulleniş mi dersiniz alakasız saldırı mi dersiniz seçiminize saygım var.ama yalnızlığı seçtirene neden saygı duyalım değil mi! Belki de kendini güzel ifade ettirmek istiyor yalnızlık. ..Bu yüzden yazdırıp çizdiriyor ve bunu en iyi yapana sonunda mükafat veriyor...Bilmem belli mi olur deneyelim yalnız olmayız yanlış olsak da...
Adem AMBARCI......2014

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme