Özel Arkadaşlarımıza Mektup

 

Özel Arkadaşlarımıza Mektup

 

Mektubuma asıl engelin bedende değil kalpte olduğunu söyleyerek başlamak istiyorum. Çünkü kalp kirlenmişse, kalp sevgiden ve empatiden yoksun kalmışsa işte ruhumuz büyük bir engel ile karşı karşıya kalmış ve insani duyguları kaybetmiştir. Onun için bedende olan şey engel değil ruhta olan şey engeldir diyorum. Sevgisizlik, acımasızlık, merhametsizlik gibi.

 

Sevgili özel arkadaşlarım,

 Dünyaya geldiğiniz andan itibaren veya yaşadığınız çeşitli nedenlerden dolayı hayatınızda  olumsuz değişimler olmuş olabilir. Kiminiz kolunu kaybetmiştir, kiminiz yürüme yeteneğini. Kiminiz göremiyordur, kiminiz duyamıyordur. Tüm bunlara rağmen hayattan umudunu kesmek insana büyük azap veriri. Çünkü hayat her zorluğa rağmen yaşanılmak için bizlere verilmiş büyük armağandır. Engeliniz var diye yaşama küsmek, yaşamdan kopmak sizi daha da sarsar ve yaşama sevincinizi kaybettirir. 


Yaşama sevincinizi kaybetmemek için inadına hayata dört elle sarılmak ve başarılı olmak, her şeyden önce mutlu insan olmak sizin zihninizde biten bir olaydır. Yani yaşanılan acı deneyimlere nasıl baktığınız belirler aslında her şeyi. Yaşadığınız zorluklar sizi pes ettirmesin, daha çok hayata bağlasın ve daha çok iç içe olalım. Birlikte düşünelim, oynayalım, gezelim ve sizlerle güzel bir gelecek hayal edelim canım arkadaşlarım.

 

Değerli arkadaşlarım,

 

Biliyorum kiminiz görmeyi çok istiyor, kiminiz duymayı, kiminiz de konuşmayı ve daha neler neler… Zorlukların sizi nasıl daha güçlü, saha çalışkan yaptığını toplum olarak görüyoruz. Özel durumunuza rağmen nasıl büyük başarılara imza attığınıza şahit oluyoruz ve sizinle gurur duyuyoruz. Bizlere ruhta engel olmasın mesajını veriyorsunuz. Bu da bizleri daha çok duygulandırıyor ve bizleri kendine getiriyor. Kimi insanlar size karşı empatiden yoksun davranabilirler. Lütfen böyle kimselere alınmayın. Çünkü onlar henüz kendilerini tanıyamamış, insanlıktan nasibini alamamış kimselerdir. Gün gelecek yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu görecekler ve çok pişman olacaklardır. 


Hiçbir engeli olmayan insanların sizin yaşadığınız zorlukları bilmesi için sizinle iletişim halinde olması gerekir ve sizi yürekten anlaması lazım. Bu da her insana nasip olmuyor ne yazık ki. Yüreğinde merhamet duygusu olan, size inancı tam olan insanlara denk gelesiniz sevgili arkadaşlarım. Yapamadığınız her işte yardım etmeye hazır olduğumu bilin ve sizi çok sevdiğimi anlayın. Çünkü sizler ve bizler bir araya gelirsek yani güçlerimizi birleştirirsek harika işler ortaya çıkarabiliriz ve örnek bir toplum haline gelebiliriz. Sizi çok seviyorum. Kendinize dikkat edin değerli arkadaşlarım.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme