Gelecek İle İlgili Ne Tür Hayaller Kuruyorsunuz? Anlatınız

 Gelecek İle İlgili Ne Tür Hayaller Kuruyorsunuz? Anlatınız


Gelecek ile ilgili hayallerim vardır. Bu hayallerin en başında ileride iyi bir futbolcu olmak istiyorum. Messi, gibi Ronaldo gibi bir futbolcu olmak istiyorum. Dünyaya adımı duyurmak ve başarılarımla var olmak istiyorum. İyi bir sporcu olmak, güzel ahlaklı bir sporcu olmak, merhametli ve insanlara yardım eden bir sporcu olmak istiyorum. 


Futboldan kazandığım paralar ile ülkeme  faydalı bir insan olmak istiyorum. Önce kocaman bir okul yaptırmak ve okulun her türlü ihtiyacını karşılamak istiyorum. Kimsesiz çocuklar için iyi bir bakım evi yaptırmak istiyorum ve oradaki çocukların mutlu olması için elimden geleni yapmak istiyorum. Vicdanlı ve güzel ahlaklı bir insan olmak istiyorum. Paranın beni değiştirmemesi için elimden gelen her türlü sağlam duruşu sergileyeceğimi düşünüyorum. İnsanlara tepeden bakmayacak biri olacağım. Kendi ailemi, kendi yuvamı kurmak ve iyi bir aile babası olmak istiyorum. 


Çocuklarına sahip çıkan ve onlar terk etmeyen bir baba olmak istiyorum. Afrika'daki aç çocuklar için yardım kampanyaları düzenlemek istiyorum. Hayranlarımla güzel fotoğraflar çektirmek istiyorum. Harika goller atarak kendimi kanıtlamak ve mutlu  olmak istiyorum. Ülkemizin gelişmesi için, ülkemi daha iyi yerlerde tanıtmak istiyorum. Ülkem için de elimden gelen her şeyi yapacağıma inanıyorum.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme