Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

 

Anneler Günü İle İlgili Mesajlar


* Beni doğup büyüten, gece gündüz demeden yanımda kalan  ve yanımdan bir an olsun ayrılmayan sevgili annem. İyi ki benim güneşimsin, iyi ki benim annemsin, anneler günün kutlu olsun.

* İlk gördüğüm gül yüzlü yüzdü seninki, bana bakışın, bana tebessümün hayatımın anlamı oldu. Şefkatle kollarına alışın ve yavrum deyişin beni her zaman büyüledi. Seni çok seviyorum değerlim. iyi ki benim annemsin iyi ki. Anneler günün kutlu ve mutlu olsun.

* Gülmemde sen vardın yanı başımda, ağlayışımda sen oldun yanımda. Her zorlukta tuttun elimi, kaldırdın beni  yeniden. Hayata karşı dimdik durş sergiliyorsam bu sadece ve sadece senin sayendedir.  Annem  sen benim biricik kıymetlimsin. Anneler günün kutlu olsun ay ışığım, göz nurum, en kıymetlim.

* Bir gün olsun yoruldum demedin, en yorgun anlarında bile hep bir tebssüm vardı yüzünde. Nice zorluklar çektin de bir gün olsun bize belli etmedin ve bizi bu günlere getirdin. Söyle bana nasıl ödeyim hakkını  ödenir mi hiç ana hakkı. Cennet sizlerin ayakları altındaymış, öyle diyor sevgili Peygamber Efendimiz. Öyle sizin gibi cennet  yürekli annelerin anneler günü kutlu olsun güzel annem. Seni çok ama çoookkkkk seviyorum.

*Hayat yolculuğumun en başından beri beni besleyen, üzerimden duayı hiç eksik etmeyen, benim için her an endişelenen, bana rehberlik eden ve her arayışımda beni destekleyen kişi sendin anneciğim. İhtiyacım olan sevgi için her gün orada olduğunu biliyorum. Anneler Günün kutlu olsun!

*Annelerimizin bizi en mükemmel şekilde yetiştirme çabaları olmasaydı bu dünya asla harika olmazdı. Anneler Günün kutlu olsun!

* Güzel ahlakı, erdemli olmayı, empati kurmayı ve merhamet duygusunu sen öğrettin bana annem. Bugün iyi ve başarılı bir insansam bunlar senin sayendedir. İyi ki varsın iyi ki benim annemsin. Anneler günün kutlu olsun göz bebeğim.

* İlk eğitimi senden aldım ben, ilk harfi sen öğrettin bana, emeklemeyi, yürümeyi, koşmayı, kısaca  her şeyi öğrendim senden. Sen bana bakmasaydın bugün sağlıklı ve başarılı bir çocuk olamayacaktım. Tüm bunları sana borçluyum annem. Anneler günün mutlu olsun, kutlu olsun, huzur seninle daim olsun.

* Maddi zorluklarda büyüttün bizi, el işleri ile tek başına hayata tutunmaya çalıştın bizi bugünlere getirdin. Hakkını ödeyemeyiz senin ana. Anneler Günün kutluı olsun canım anam.

*  Koşulsuz tek sevgi ananın evladına olan sevgisidir. Anneler günün kutlu olsun güzel yürekli yardımsever anam.

* Anne olunca anneliğin ne kadar zor olduğunu daha iyi anladım. Senin bize emeğin, fedakarlığın çok oldu. Nasıl öderiz bu hakkı elbette ödenmez anne hakkı ama sevilir hep bakılır ömür boy o güzel gözlerine. Anneler günün kutlu olsun iyi ki varsın anam.





* Yaşamda bir çocuğa verilecek en güzel hediye onun iyi bir anneye sahip olabilmesidir. Yüce Rabbim de bana senin gibi bir melek göndermiş ve benim annem olmuşsun. Bize merhameti öğrettin, hoşgörüyü, affetmeyi öğrettin. Duyarlı olmayı, acıma duygusuna sahip olmayı, can yakmamayı, ah almamayı öğrettin. Bugün arkadaşlarım ve çevrem tarafından sevilip sayılıyorsam, iyi bir insan olarak parmakla gösteriliyorsam bu senin verdiğin güzel ahlak ve eğitim sayesindedir anneciğim. Anneler günün kutlu olsun dünyanın en güzel ve en melek annesi.

* İnsan haklarına saygılı olmayı, adaletli olmayı, haksızlık karşısında susmayı ve cesur olmayı senden öğrendim annem. Onun için bugün mutlu ve kendini gerçekleştirmiş bir insanım. Tüm bunları elbette sana borçluyum. Anneler günün kutlu olsun en kıymetlim.

 

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme