Yetenekli Olduğunuz Bir Alan Var Mı? Yeteneklerinizi Geliştirmek İçin Neler Yapıyorsunuz?


Yetenekli Olduğunuz Bir Alan Var Mı? Yeteneklerinizi Geliştirmek İçin  Neler Yapıyorsunuz? 

Her insanın ilgisi ve  yetenekleri  farklıdır. Kimisi  resim yapmayı sever, kimisi bir müzik aleti çalmayı sever, kimisi el işlerini sever vb.  Kimi insanlar ise yetenekleri doğrultusunda olan işleri meslek edinir, kimileri de ilgi duydukları fakat yetenekleri olmadığı meslekleri öğrenmek ister.  Benim de yetenekli olduğum alan futboldur. Futbol oynamayı küçüklükten beri çok sevdiğim için sürekli topla  oynarım. Bunun için günlük idmanlarımı yaparım ve her  hafta sonu halı saha maçlarına giderim.

Futbola olan yeteneğimi geliştirmek için her gün düzenli olarak antrenman yapıyorum, düzenli olarak günde yarım saat yürüyorum,  15 dakika koşuyorum.  Sağlıklı ve dengeli besleniyorum elbette her sporcu gibi.  Sıcak havalarda mahalledeki arkadaşlarımla top oynuyorum ve maç yapıyorum. Futbol alanında kendimi geliştirmek için var gücümle çalışıyorum ve ileride iyi bir futbolcu olmak istiyorum. Bunun için de şimdiden mücadele ediyorum. Aynı zamanda okul derslerimi de ihmal etmiyorum  derslerime de çalışmaya devam ediyorum. İleride bilinen bir futbol kulübünde oynamak ve adımı dünyaya duyurmak  istiyorum.

Bu alandaki yeteneğimi geliştirmek için de çalışmaya devam edeceğim ve azimli olmaya , cesaretli olmaya devam edeceğim ve asla yılmayacağım. Çünkü futbol benim en yetenekli olduğum alan ve en sevdiğim spor dalıdır. Onun için elimden gelen  çabanın en iyisini göstermeye her zaman umutla devam edeceğim.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme