Mutluluk Ve Gülümseme Çok Şey Kattı Hayatıma Konulu Deneme Yazınız.


Mutluluk Ve Gülümseme Çok Şey Kattı Hayatıma Konulu Deneme Yazınız.

Çevremize baktığımızda en çok sevilen kişilerin  mutlu insanlar , tebessüm eden kişiler olduğunun farkında oluruz . Çünkü bu kimseler hayattan zevk almasını bilen insanlardır . Benim de yaşamıma mutluluk ve gülümseme çok şey katmıştır. Şu söz çok önemlidir benim için: '' Tebessüm,  kana en hızlı karışan ilaçtır.''  Gerçekten de  tebessüm hayata bağlar insanı ve mutlu eder.

Mutlu olduğum için,  çevremde gördüğüm dostlarıma, arkadaşlarıma, yaşlılara, komşulara selam verdiğim için , güler yüzlü olduğum için insanlar tarafından çok sevilmeye başladım . Çevremdeki kişilere de  olumlu bir enerji yaydığım için insanlar beni görünce çok mutlu olduğunu söylüyor . Onların bana bunu söylemesi beni daha çok mutlu ediyor ve  böylece daha güler yüzlü ve daha mutlu bir insan oluyorum . Ailemde eşim ve çocuklarım beni her geçen gün daha çok seviyor ve  bana daha çok bağlanıyor .

 İş arkadaşlarım benim yanımda   çok mutlu olduklarını söylüyorlar . Böylece  ben  kendimi daha iyi hissediyorum ve akşam  yatağıma huzur ile yatıyorum . Kimsenin kalbini kırmadığım için, kimseyi incitmediğim için , insanlar arasında zengin fakir ayrımı yapmadığım için  ve herkese eşit mesafede davrandığım için toplum tarafından daha çok seviliyorum . Çünkü yaşadığım için, sağlıklı olduğum için şükrediyorum .  Çok zengin biri değilim, yatım katım yok belki fakat gülümsemem var . Çünkü ben hayatı  böyle seviyorum .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme