Lösemili Çocuğun Ailesine Mektup Yazınız

Lösemili Çocuğun Ailesine Mektup Yazınız

Çocuğu için her türlü fedakarlığı yapan , çocuğunun her anında yanında olan  saygıdeğer anne ve babalar!
Hiç beklemediğiniz bir anda çocuğunuzun lösemi olduğunu söylediler ve bu durumda kendinizi çok çaresiz hissettiğiniz zamanlar oldu ama çocuğunuzdan asla vazgeçmediniz .

Çünkü çocuğunuzun iyileşeceği umudu ile hayata her zamankinden daha çok bağlandınız ve daha çok umutlandınız . Umutlarınızı yitirmeyin elleri öpülesi sevgili aileler!  Çocuğunuzda löseminin belirtilerini gördüğünüz zaman  hemen vakit geçirmeden doktora başvurdunuz ve hastalığı öğrendiniz . Eve geldiğinizde bu hastalığın zor bir hastalık olduğunu fark ettiniz . Her şeyden önce sabırla beklemek gerektiğini  düşündünüz . Umutlarınızı asla yitirmeyin sevgili aileler! Her zaman  o masum küçük yavrularınızla birlikte olun . Onların size çok ama çok ihtiyacı var . Onlar iyileşecek bir gün . O güzel güneşli günler gelecek Allah'ın izni ile . Hayatta her şey biz insanlar için . Umudumuzu asla yitirmeyelim ve yavrularımıza sahip çıkalım .  Kendimizi sizin yerinize koyduğum zaman gerçekten de çok zor bir süreç olduğunun farkındayım .

Biliyorum kolay değil , insan zamanla alışıyor ama ne çare ki Allah'tan gelene isyan edemiyoruz . Allah'ın izni ile tüm lösemili çocuklarımızın en kısa zamanda iyileşmesini istiyorum . Sizleri Allah'a emanet ediyor , ellerinizden öpüyorum sevgili büyüklerim .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme