15 Yıl Sonra Kendinizi Nerede Görüyorsunuz ? Kompozisyon Biçiminde Yazınız .

15 Yıl Sonra Kendinizi Nerede Görüyorsunuz ? Kompozisyon  Biçiminde Yazınız .

Her insanın geleceği ile ilgili kaygıları , hayalleri ve düşünceleri vardır . Hayallerimizi gerçekleştirmek için , gelecekte daha rahat bir yaşam sürmek için çalışmak zorundayız . 15 yıl sonra 30 yaşında bir delikanlı olacağım , inşallah . Okulunu bitirmiş , üniversiteyi bitirmiş ve  doktor olarak görevine başlamış bir birey olacağım . En çok sevdiğim meslek doktorluktur . İnsanlara faydalı olmak , insanların sağlığı için bir şeyler yapmak en büyük hayalimdir . Mesleğimde genç bir doktor olarak  mutlu olacağım .

Sevdiğim ve değer verdiğim , bir bayanla evlenmiş olacağım . Allah izin verirse çocuklarım olacak . İyi bir eş , iyi bir aile babası olacağım . Aynı zamanda vatanı ve milleti için çalışan , ülkesini seven iyi bir doktor olmak için her zaman üretmeye ve çok çalışmaya devam edeceğim . Çocuklarımla güzel ve kaliteli vakit geçirmeye çalışacağım . Alanımda en iyi doktor olmak için çalışacağım . Eşimle birlikte hayallerini kurduğumuz güzel bir ev alacağız . Daha sonra güzel bir araba alacağız . Yardıma ihtiyacı olan kimselere elimden gelen her  türlü yardımı yapacağım . Benim gibi doktor olmak isteyen fakir öğrencilere burs sağlayacağım . Her yıl huzur evlerini , kimsesiz çocuklar yurdunu ziyaret edeceğim ve oralara elimden geldiği kadar bağışlar yapmaya çalışacağım . Hastalarıma çok iyi davranacağım ve onların asla kalbini kırmayacağım . İnsanlara yüksekten bakmayacağım, her zaman mütevazi  ve alçakgönüllü olacağım .

Umarım benim gibi diğer tüm arkadaşlarımın hayalleri gerçek olur ve 15 yıl sonra herkes istediği gibi bir hayatı yaşar. Çünkü bir insanın mutluluğu ve huzurunun temel koşulu istediği hayatı yaşayabilmesidir.



5 yorum:

Deneme