Atatürk'e Duyarlılığı Anlatan Kısa Bir Mektup Yazınız .

Atatürk'e Duyarlılığı Anlatan Kısa Bir Mektup Yazınız .

Bir milletin yeniden doğuşunu sağlayan , yeniden dirilişi ,  yeniden yükselişi sağlayan ve Cumhuriyet'i kuran saygıdeğer Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'üm,
Yokluğun ülkemde o kadar belli oluyor ki anlatamam . Seni çok özledik Paşam . Türkiye Cumhuriyeti'nin lideri , vatanının sevdalısı insan . Bir başkasın be Atam. Hiç kimse senin yerini tutamaz . Çünkü sen ülken için çok büyük fedakarlıklar yapmış olan bir vatan sevdalısın sevgili Mustafa Kemal'im .

Senin bize hediye ettiğin bu güzel Türkiye Cumhuriyeti'ni biz gençler olarak koruyacağız . Cumhuriyet bu milletin içine kazındı artık Cumhuriyet'i hiç bir kuvvet içimizden söküp alamaz . Çünkü sen milletin hakimiyetini , milletin iradesinin ne kadar önemli olduğunu gösterdin bize . Bize bu kutsal vatanı ve Cumhuriyet'i sonsuza kadar korumak düşer . Neler çektin sen Paşam , bu ülkenin kurtarılması için , Cumhuriyet'in ilan edilmesi için , ülkende yeni inkılaplar yapmak için , bunları saymakla bitiremem . İstanbul Hükümeti seni gördüğü yerde tutuklayacağı zaman bile korkmadın ve vatan yolunda çarpışmaktan , yaralanmaktan korkmadın . Çünkü vatan giderse her şey gideceği bilincinde bir  Ulu Önderdin sen .


Seni çok Türk Milleti çok özledi paşam . İlke ve İnkılaplarına sonuna kadar sahip çıkacağız  , yerinde rahat uyu sevgili Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal . Yüce Allah seni cennetinin en güzel köşelerine koysun inşallah . 

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme