8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konulu Kompozisyon

 8 Mart Dünya Kadınlar Günü  Konulu Kompozisyon

Kadınlar bir ülkenin geleceği , bir toplumu toplum yapan en önemli değerlerdir . Bundan dolayı kadınlarımız  dışlanmaya , şiddet görmeye , ayrıştırılmaya , küçümsenmeye değil  omuzlar üzerinde taşınmaya layıktır . Dünya kadınlar gününün kutlanmasındaki amaç da emekçi kadınlarımızın değerinin bilinmesini ve onların sevgiye , ilgiye ihtiyaç duyduklarını tüm dünyaya göstermektir .

Kadınların işi sadece çocuk bakıp , ev işleri ile ilgilenmek değildir . Onlar her işi yapabilecek güçte olan insanlardır . Tarlada , bağ ve bahçede , sanayide , eğitimde , sağlıkta ve daha birçok iş alanında çalışacak olan ve yaptıkları işi de çok iyi başaran  değerlerimizdir . Bundan dolayı kadınlarımızın değerini çok iyi bilmeli ve onlara asla elinin hamuru ile erkek işlerine karışma gibi kaba tabirler kullanmamalı , her işte onların da  katkısı sağlanmalıdır . Kadınlar bir çiçektir . Onlar kırılmamalı , incitilmemeli , dışlanmamalıdır . Çünkü kadınlarımız  dünyanın  daha güzel olmasını sağlayan güllerdir .  Bütün emekçi kadınların kadınlar gününün kutlu olsun .  Kadınlarımız  hep güçlü ve başarılı olsun  .  Çünkü kadınlarımız  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal'in de dediği gibi yerlerde sürünmeye değil , onlar omuzlar üzerinde yükselmeye layıktır .


Kadın demek güç demek , sevgi demek , hoşgörü demektir .   Bundan dolayı tüm kadınların değerini bilelim ve onların başarılarına başarı katmasına her türlü desteği verelim lütfen .

8 yorum:

Deneme