Yıllar Sonra Ben Konulu Uzun Kompozisyon

Yıllar Sonra Ben Adlı Uzun Kompozisyon

Hayat hızla akıp gittiği için yaş da ilerleyecek ve hayatımda birçok değişiklikler ve gelişmeler olacaktır . Yıllar sonra kendimi şu şekilde  görmeyi planlıyorum eğer ömrüm olursa tabi ki .  İyi bir doktor  olmuşum , evlenmişim , çocuklarım olmuş ve mutlu bir şekilde hayatıma devam ediyor olacağım inşallah . Sabahları erkenden işe gidiyor vazifemi elimden geldiğince yapıyor olacak , akşamları bazen nöbette olacağım bazen de eve gelmiş olacağım ve dinlenmeye zaman ayıracağım .

Vatana ve millete faydalı olmak için kendimi geliştirmiş uzman bir doktor olarak yola devam ediyor olacağım . Hastaneye gelen hastalarıma güler yüzlü davranıp onları asla incitmiyor olacağım .  İşimi son derece titiz yapıyor olacağım ve işime çok önem vereceğim . Görevimi hakkıyla bitirip işten çıkıp evime gidince biraz da dinlendikten sonra çocuklarımla kaliteli vakit geçireceğim .  Hafta sonları onları da alıp ailece pikniğe gidip kendime ödül vermiş olacağım . Boş zamanlarımda kitap okumaya ve kültürümü geliştirmeye devam ediyor olacağım .   Yaşlanmış olacağım , saçlarım beyazlamış , yüzümde kırışıklıklar oluşmaya başlayacak . İnsanlara yardım ediyor olacağım ve  yoksul olan hastalarıma  elimden gelen her tülü yardımı esirgemiyor olacağım . Anne ve babama bakacağım ve onları asla sokağa bırakmayacağım  ya da huzurevlerine bırakmayacağım . Vatan ve milletim için iyi bir insan ve iyi bir doktor olarak görevime devam ediyor olacak daha sonra emekliye ayrılacak ve yoluma deva edeceğim .


Umarım bu hayallerim gerçekleşir ve bu dünyadan ilim ışığında yoğrularak , paslanmak yerine yıpranarak ayrılırım . Herkesin hayallerinin gerçek olması umudu  ile kalın sevgi ile .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme