Kendimizin İyi Ve Kötü Yanlarını Anlatan Özelliklerimiz İle İlgili Bir Yazı

 Kendimizin İyi Ve Kötü Yanlarını Anlatan Özelliklerimiz İle İlgili Bir Yazı

Her insanın kendisini beğendiği ve beğenmediği yönleri vardır . Öncelikle kötü yönlerimden bahsetmek istiyorum . Her sabah erkenden kalkacağıma ve daha çok çalışacağıma söz veriyorum fakat akşam olup da sıcacık yatağa gittiğim zaman uykuya dalıyor  ve hiç de sabah erken kalkmıyorum . Geç kalkıyorum ve günün en verimli vaktinde uyumuş oluyorum . Çok konuşuyorum . Şunu yapacağım , şöyle başarılı olacağım , böyle başarılı olacağım diyorum ama ne yazık ki dediklerim lafta kalıyor . Bazen sürekli yemek düşünüyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum ama yine de yapıyorum . 

Sorumluluklarımı tam anlamı ile yerine getiremiyorum ve hep  pişman oluyorum ve bu da beni daha çok yıpratıyor . Ama iyi yönlerim de var tabi Mesela boş zamanlarımda roman okumayı çok seviyorum . Ayrıca hiç kimse hakkında kötülük düşünmüyor , elimden geldiğince  iyi niyetli insan olmaya gayret ediyorum . Ama bazen haksızlığa uğradığımda da uysal koyun gibi olmuyorum . Hakkımı sonuna kadar arıyor ve kendimin haksız duruma düşmesine asla izin vermiyorum .  Yoksul insanlara özellikle yaşlılara ve çocuklara yardım etmeyi çok seviyorum ve bu yaptığım yardımlardan çok mutlu oluyorum ve manevi bir huzura  kavuşuyorum . Gece yatağa yattığımda birinin kalbini kırdım mı acaba diye düşünüyor ve insanları kırmamaya çok dikkat ediyorum .


Kısacası iyi bir insan olmaya çalışıyor ve çıkarım için değil gerçekten sevdiğim için insanlar ile iletişim kuruyorum ve bu da beni çok mutlu ediyor .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme