Dünya Barışını Sağlamak İçin Neler Yapardınız Kompozisyon

Dünya Barışını Sağlamak İçin Neler Yapardınız Kompozisyon

Dünyada barışın hakim olması için öncelikle  insanların içinde sevgi ve hoşgörünün olmasını sağlardım . Bu sevgi ve hoşgörüyü insanların içine işletirdim . Savaşlara engel olur  insanların canını kurtarırdım .  Güvenli ve huzur dolu bir dünyada yaşanması için kalıcı barışı sağlardım . Silahların yok olmasını , bebeklerin ve çocukların savaş içinde büyümemesini sağlardım.  Her şeyden önce içinde doğduğum vatanımın gelişmesi için  çok çalışır  ve çok başarılı bir insan olurdum .

Yaptığım işlerle kendimi dünyaya tanıtır ve dünyada barış yanlısı olduğumu tüm insanlığa gösterirdim . Dedikodu , iftira , yalan dolan gibi kavramlar yerine aşk , sevgi ,  alçak gönüllülük gibi kavramların dünyada daha çok yayılmasını sağlardım . Zalim olana cezasını vermek isterdim ve hiçbir öksüz ve yetimin hakkının yerde kalmasına göz yummazdım . Barış ve sevgi ile ilgili kurum ve kuruluşlar açarak buraya birçok insanın üye olmasını sağlar ve bu kimselerin de dünyaya iyiliği ve barışı yaymalarını sağlardım . Ülkelerin siyasi ve ticari çıkarları için yaptıkları savaşlara bir son verirdim . Hiç kimsenin aç kalmamasını sağlardım.  


Herkesin sıcacık bir yuvası olmasını isterdim ve bunun için üzerime düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye çalışırdım . Eğitim  aracılığı ile tüm dünyada barışın sağlanması için kaliteli eğitimciler ve öğreticiler yetişmesini sağlardım .

1 yorum:

Deneme