Tehdit İle İlgili Kompozisyon

Tehdit İle İlgili Kompozisyon

Tehdit  kelime anlamı olarak  tehlikeli bir durum yaratmak ve gözdağı vermek anlamına gelir . Karşıdaki insanı korkutarak o kişinin yapacağı bir şeyi yaptırmamak anlamına da gelir .  Kişiye kaba kuvvet kullanacağını söylemek , onun canını yakacağını söylemek ..vb anlamlarına gelir . Tehdit edilen kişi panik içine girer ve korkar .

 Yapacağı bir şeyi yapmaktan çekinir . Tehdidin  birçok çeşidi vardır . Ölüm ile tehdit edilme , yaralama ile tehdit edilme , bir malını alma ile tehdit edilme , yakınına zarar verilme ile tehdit edilme ..vb gibi .  Örneğin ;  kocasından boşanmak isteyen bir kadın kocası tarafından ölümle tehdit edilir  ya da elinden çocuğunu alıp kaçırmakla tehdit edilir . Başına kötü bir olay gelmesini istemeyen zavallı kadın ise ya bu tehdide boyun eğer boşanmaz  ya da boşanır ve o tehdit eden kişi tarafından kendisine zarar verilebilir .

 Onun için böyle bir durumla karşı karşıya kalındığında hemen en yakın polis karakoluna gidilmeli ve tehdit ile korkutulduğunuzu oradakilere söylemelisiniz . Söylemediğiniz takdirde başınıza daha mühim olaylar gelebilir . Tehdit aslında zavallı , güçsüz insanların bir oyunudur . Kötü niyetli olan bu kimseler insanları tehdit etmekten zevk alır ve onlara zarar vermeyi doğal görür .  Bu kötü kişiler tarafından zarar görmemek için çok dikkatli olmanız gerekir .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme