En İyi Arkadaşa Mektup

En İyi Arkadaşa Mektup

İyi ve kötü günümde , her anımda yanımda olan ve beni hiç yalnız bırakmayan sevgili arkadaşım Ela !
Seni ilk gördüğümde başlarda çok havalı ,  asla samimi olamam diyordum . Ama seni daha yakından tanımaya başlayınca , insanlara olan sevgi ve saygını , merhametini ve yardımseverliğini görünce ön yargıya düştüğümü anladım . Daha sonra sınıfımızda en çok seni sevmeye başladım . Birbirimizle tanıştan sonra iyi bir arkadaş olduk .

Eve gittiğimde bile seni özlüyordum artık . Çünkü sen çok iyi bir insandın . Ses tonun , konuşma şeklin , hal ve hareketlerin o kadar etkileyici ve güzeldi ki seni sevmemek elde olan bir şey değildi . Bir gün okula gelmediğinde canım o kadar sıkılmıştı , dersi bile doğru dürüst dinleyemedim senin eksikliğinden dolayı . Sana olan bağlılığıma aile bile çok şaşırıyor . Bizi de tanıştır şu meşhur arkadaşınla diyorlar . Ailemle de tanıştıracağım seni canım arkadaşım . Onlar da benim seni çok sevmemin nedenini seninle konuştukları zaman anlayacaklar . Çünkü senin iyi bir insan olduğunu ilk görüşte anlayacaklar . İleride farklı yerlerde yaşasak bile hiçbir zaman irtibatımızı kesmeyelim kıymetli arkadaşım . Çünkü benim bir daha senin gibi çok yakın ve çok hoşgörülü bir arkadaşım olacağını zannetmiyorum .


Seni çok seviyorum ve senle hiç küs kalmak istemiyorum . Her zaman barış olalım ve birbirimizi severek arkadaşlığımızı ölümsüzleştirelim değerli arkadaşım . Seni seven en iyi arkadaşın .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme