Dede ve Nineye Mektup Örneği

Dede Ve Nineye Mektup

Sevgili büyüklerim ve kıymetlilerim olan dedem ve ninem ,
 Şu anda okula gidiyorum ve öğretmenim size bir mektup yazmamı istedi . Ben de oturdum size mektup yazıyorum şu an . Yazın dört gözle köyüme gelmek ve sizin  o güzel ellerinizden öpmek ve size sarılmak istiyorum . Dedeciğim en çok da kış akşamlarında beni kızakla kaydırmanı o kadar çok özledim ki anlatamam .

Sen camiden gelir hadi gel dışarı çıkalım diye bana köyümüzü gezdirir , beraber kardan adam yapar , ahırdaki hayvanların yemini verirdik . En çok da Sarı kıza yem vermeyi çok severdim dedeciğim . Sonra evimize girer babaannemin yaptığı o sıcacık şepitin kokusu dışarıya kadar yayılırdı . Sofralar kurulur ,  yöresel yemeklerimiz yenirdi . Çok özledim dedeciğim sizi . Babaannemin o naif sesi  beni o çok mutlu ederdi ki . Sabah olunca dışarı çıkar köyümün o mis havasını almak bana çok iyi gelirdi . Orada baharın gelişi bile bir farklı olurdu . Köyümün baharını bile çok özledim sevgili büyüklerim .


Okul bitince sizin yanına geleceğim ve köyümde çok güzel tatil geçireceğim. Şimdiden ikinizin de ellerinden ve gözlerinden öpüyor sizleri Allah'a emanet ediyorum.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme