Birbirimizi Neden Sevmeliyiz? Konulu Kompozisyon Örneği

Birbirimizi Neden Sevmeliyiz? Konulu Kompozisyon Örneği

İnsan tek başına yaşayamaz . İhtiyaçları olduğu için  toplum içinde yaşadığı için toplumdan yardım alır . Çünkü insan sosyal bir varlıktır . İnsanlar birbirlerini sevmelidir çünkü ortak bir dünyada yaşıyoruz ve dünya hepimizin .  Birbirimizi insan olduğumuz için koşulsuz sevmeliyiz .


Sevmek ve ilgi görmek bütün canlıların istediği bir şeydir . İnsanlar birbirlerine hep sevgi ile bağlanmalı , zor durumlarında birbirinin yanında olmalı ve  yardımlaşmalıdır.   Hepimizin fiziksel , sosyal ve duygusal ihtiyacı vardır .  Bu ihtiyaçların karşılanabilmesi için insanların iletişim içinde olması gerekir . Birbirimize muhtacız .  Kendimizi korumak zorundayız . Bundan dolayı insanlar birbirlerini sevmeli ve birbirlerinin hayatına saygı duymalıdır . Savaşların olmaması için , şiddetin olmaması için , huzursuz bir ortamın olmaması için , mutluluk olması ve sevginin olması için insanlar birbirini sevmelidir .



Daha güzel bir dünya oluşturmak için , empati duygusunun kazanılması için , bencil olmamak için , paylaşmayı bilmek için birbirimizi sevmeli ve birbirimize sahip çıkmalıyız. Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe yaşamak için birbirimizi sevmeli ve saymalıyız .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme