Benim Öğretmenim Konulu Kompozisyon

 Benim Öğretmenim Konulu Kompozisyon Örneği

Öğretmen öğreten , aydınlatan kişi demektir. Öğretmenlik  kutsal  bir meslektir. Benim öğretmenin beni aydınlatan,  bana değer veren , beni seven ve benim her kötü anımda yanımda olan değerli insandır. Öğretmenim her türlü karanlığı ışığa çevirebilen sihirli bir güçtür.
Benim öğretmenin, öğrencisine değer verir, onu korur ve kollar. Yardımseverdir, alçakgönüllüdür, benim iyi bir yerlere gelmemi sağlamak için emek eden insandır. Benim öğretmenim gerçekten öğretmendir. Çünkü zor olan şeyleri başardığı için benim öğretmenimdir. Benim öğretmenim; ilkesi için öğrencilerine dersler anlatan, onları karanlıktan aydınlığa çıkaran umuttur. Benim öğretmenim gelecekte iyi bir hayat yaşamak için bana doğru yolu öğreten ve iyi ve erdemli bir insan olmayı öğretmendir.


Benim öğretmenim zorluklar karşısında yılmadan çalışan insandır. İyi ve kötü gününde öğrencisinin yanında olandır.Benim öğretmenim gelecek nesillere ışık tutan bir değerdir. Benim öğretmenim insanlar topluluğunun en fedakar ve muhteşem unsurudur.Çünkü benim öğretmenim kıymetlidir, candır can. Öğretmenlerinizin kıymetini bilmeniz dileğiyle.

3 yorum:

  1. Çok güzel bir kompozisyon.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel kısaltarak yada uzaltarak değiştirdiğimizde daha da güzel olur.
    herkese iyi dersler başarılı notlar.

    YanıtlaSil
  3. Çok Sağolun İşime Yaradı.

    YanıtlaSil

Deneme