Kuzeninize Mektup Yazınız .

Kuzeninize Mektup Yazınız .

Sevgili arkadaşım , canım kuzenim Sude Nur ! 
Sen benim en çok sevdiğim kuzenlerimdensin .   Biz seninle aynı yaşta olduğumuz için diğer kuzenlerimize göre daha iyi anlaşıyoruz . Aynı yerde doğduk aynı yerde büyüdük . Daha sonra amcamın tayini başka yere çıkınca ne yazık ki ayrılmak zorunda kaldık Sude Nuru'm . 

Senden ayrılmak  canımı çok yaktı . Çünkü biz sürekli ikiz kardeşler gibiydik . Bazen dövüşür ama sonra hemen barışıverirdik . Senin o zeytin karası gözlerinle gamzelerin beni çok mutlu ederdi . Nasılsın canım kardeşim , arkadaşım benim . Alıştın mı Erzurum'un soğuğuna ? Biliyorum  oralara İzmir gibi olmaz fakat  amcam polis olduğu için görevini yapmak zorunda . Amcam yeni iş yerine , arkadaşlarına , şehrine alıştı mı? Nasıllar? Yengem nasıl , Ahmet Asaf nasıl iyiler mi ? Oralarda arkadaşların seni benim gibi çok seviyor mu , hoş sevemezler de çünkü  senin en iyi arkadaşın ben olurum  her zaman değil mi Sude Nur? Amcamı da yengemi de, Ahmet'i de çok özledim . İnşallah amcamın yıllık izninde İzmir'e gelirsiniz de birlikte denize gider, eğleniriz . Tatilin tadını çıkarırız canım arkadaşım . Annem  Sude Nur çabuk gelsin de iki  iki kızımla da tatili birlikte yapalım  . Herkesin selamı var . 

Amcamın ve yengemin ellerinden öpüyorum. Senin ve Ahmet Asaf'ın yanaklarınadn öpüyorum . Kendine iyi bak canım kuzenim, hoşçakal . Mektubumu cevapsız bırakma mutlaka yaz . Allah'a emanet olun. Güle güle canımmmmmm...

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme