Bir oyuncak olmak isteseydiniz hangi oyuncak olmak isterdiniz ? Neden ? Bununla ilgili kompozisyon yazınız .

Bir oyuncak olmak isteseydiniz hangi oyuncak olmak isterdiniz ? Neden ? Bununla ilgili kompozisyon yazınız .

Bir oyuncak olmak isteseydim eğitici bir oyuncak olmak isterdim . Oyuncak bir tablet olmak isterdim . Bu oyuncak tablet ben olduğum için çocuklara eğitici şeyler öğreteceğim için çok mutlu olurdum Üzerim de çeşitli bölümlerim olurdu . Harfler , rakamlar , eğlenceli müzikler , masallar gibi birçok bölümlere ayrılmış olurdum . Benimle oynamak isteyen çocuklar rakamları öğrenir , harfleri öğrenir , ezberi daha da güçlü olur ve daha güzel konuşmayı öğrenirdi .

Çocuklara okula gitmeden önce belli konular hakkında bilgi verdiğim için onlara faydalı olduğum için çok  mutlu olurdum .


Eğer yine bir şansım olsaydı ambulans arabası oyuncağı olmak isterdirm . Çocuklar benimle oynadıkları için yardıma muhtaç olan insanları hemen  hastaneye götürmeyi öğrenirler böylece çocuklara toplumsal sorumluluk kazandırmış olurdum . Diğer arabalar ben geçerken duaracağı için bu da benim için ayrı bir avantaj olurdu ve biraz daha üstün konumda olurdum tabi . Bu da bana zevk verirdi .  Çocuklara bu oyuncak rolünde olduğum için faydalı bilgiler öğrettiğim için çocukların çeşitli yönlerden artıları olurdu .  Yani kısacası oyuncak tablet ve oyuncak ambulans aracı olarak çocuklara yararlı olmaya çalışırdım .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme