Anne Ve Babanıza İsteklerini Belirten Bir Mektup Yazınız .

Anne Ve Babanıza İsteklerini Belirten Bir Mektup Yazınız .

Ben dünyaya geldiğimde geceleri uyumayan , sürekli uykuları bölünen  ve benim gelişimim için elinden gelen her şeyi yapan ve koşulsuz seven sevgili anne ve babam ,

Sizler benim için dünyadaki en güzel varlıklar ve en değerli varlıklarımsınız .  Beni büyüten , besleyen , elinde olmasa bile , kendi yemese bile bana yediren , bana çeşitli giysiler alan , beni okula götüren , okul gereksinimlerimi karşılayan anne ve babacığım . Sizin benim için en önemli tarafınız beni çok seviyor olmanız . Ait olma duygusu , güven duygusu , sizin tarafınızdan çok  önemli olduğum duygusu beni hayata daha çok bağlıyor ve yaşama sevincim daha çok artıyor . Sizleri çok seviyorum canım ebeveynlerim .  Bazen dediklerinizi yapmayıp siz üzdüğüm zamanlar oluyor . Ben de çocuk olduğum için hatalar yapabiliyorum ama siz beni yine her şeye rağmen affediyor ve bağrınıza basıyorsunuz . Canım ana ve babacığım size söz veriyorum . Derslerime çok iyi çalışıp size faydalı bir insan olacağım . Vatanımın ve milletimin daha çok gelişmesi için çok çalışıp  iyi bir insan olacağım . Sizin bana yaptıklarına minnettarım sevgili kıymetlilerim .


Allah'ım tek dileğim şudur : Sizlere hayırlı ömürler versin ve benim güzel  hayatım boyunca yanımda olun , hiç ayrılmayız . Sizi seven değerli çocuğunuz .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme