Şehitlerimiz İle İlgili Kısa Yazı

Şehitlerimiz İle İlgili Kısa Yazı

Şehitlerimiz vatanımızın birliği ve beraberliği bozulmasın , başka güçler ülkemizi esir etmesin diye namusumuzu ve şerefimizi korumak için canını vatan için feda eden büyük Türk Milleti'nin kutsal anaların kahraman evlatlarıdır . Geçmişten bu yana ülkemizi bölmek isteyen birtakım iç ve dış güçler  bizi terör belası ile yıkmaya çalışmakta ve bu uğurda da nice canlarımız , vatan evlatlarımız şehit düşmektedir .

 Onlar vatan denilince hiçbir şeyi gözü görmeyen , geride bırakacaklarını düşünmeden önce vatanım diyen  muhteşem insanlardır . Ülkemiz birçok savaşa girmiş , bu savaşların kiminden galip olmuşuz , kiminden de mağlup olarak çıkmışızdır . Yendiğimiz ve yenildiğimiz savaşlar da birçok vatan evladımız kadın , erkek , çocuk ..vb vatanı için şehit olmuş ve o kutsal şehitlik mertebesine ulaşmıştır .  Kurtuluş Savaşı sırasında halkımız  vatanı için sokaklara dökülmüş , kimi kahraman kadınlarımız yeni doğan bebeğini evde bırakmış , kimisi hasta babasını , kimisi hasta anasını evde bırakarak vatan uğrunda şehit olmuşlardır . Ülkemizin birlik ve beraberliği bozulmasın diye, gelecek nesiller özgür ve hür yaşasın diye bir çok Mehmetçiğimiz toprağı uğrunda kanını akıtmış ve  vatanını düşmana bırakmamıştır .


 Bizler de  bu şanlı ve kutsal şehitlerimize layık olabilmek için , gün birlik ve beraberlik günüdür diyerek ülkemizi bugünkü terör bataklığından kurtarmak için tıpkı Kurtuluş Savaşı'ndaki gibi birlik ve beraberlik içinde hareket etmeli ve Türkiye Cumhuriyeti'ne sahip çıkmalıyız .  Sen yerinde rahat uyu şehidim ! Hiçbir vatan haini ülkemizi kan gölüne çeviremeyecek ve dirliğimizi bozamayacaktır . Çünkü milletimiz , insanımız vatanına sahip çıkacak ve ülkesini  düşmanlara asla teslim etmeyecektir .

6 yorum:

  1. twşwkkür ederiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şehitler ölmez! Vatan bölünmez! 🚩🚩🚩🚩💗💗💗💗

      Sil
  2. Çok teşekkür ederim. 😊😊😊😊😊 ŞEHİTLER ÖLMEZ! VATAN BÖLÜNMEZ! 💝💗💗💗🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

    YanıtlaSil
  3. ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ...

    YanıtlaSil
  4. Bayrak Namusumuz Vatan Gururumuz...

    YanıtlaSil
  5. teşşekür ederim

    YanıtlaSil

Deneme