Vali'ye Mektup

Vali'ye Mektup

Sayın Valim öncelikle sizlere saygımı ve sevgimi ileterek başlıyorum sözlerime . Sizler  bulunduğumuz ilin kalkınması ve gelişmesi içi gece gündüz demeden  görevinizin başında bulunan yöneticilersiniz .

 İşinizin çok zor olduğunu tahmin ediyorum . Çünkü insanlarla uğraşmanın zor olduğunu biliyorum . Ama  ilimizde suç işleme oranları çoğalmaktadır . Biliyorum elinizden gelen bütün gayreti gösteriyorsunuz ama biraz daha bu suçları önlemeye yönelik tedbirler alınmasını istiyorum . İlimizin daha da  gelişmesini ve bunun için sizin yapacağınız çalışmaların önemli olduğunun farkındayım . Kamu düzeninin bozulmaması için diğer görevli arkadaşlarınızla beraber hiç durmadan çalışıyorsunuz . Sizler vatanı ve milleti için  doğu , batı, kuzey,  güney diye yer ayrımı yapmadan her bölgeye gidiyor ve  zor şartlarda görevinizi yapmaya çalışıyorsunuz . Önce vatan diyerek hiçbir tehditten korkmuyor ve vatan için canınızı feda ediyorsunuz.


Sizlere minnet duyuyorum ,  bulunduğunuz il için her çalışmaya hazır neferlersiniz  .  Sözlerime son verirken ellerinizden öper bu kutsal ve zor olan görevinizde başarılar dilerim . Dualarımız sizinle , Allah sizi ve bütün çalışanlarımızı başımızdan eksik etmesin . Saygılarımla .

1 yorum:

  1. Sn. Vali bey okulumuzun yerlerin buzlanmasi nedeniyle tatil edilmesini arz ederim.

    İl:çorum

    YanıtlaSil

Deneme