Ormanda Piknik İle İlgili Uzun Hikaye Yazınız .


 Ormanda Piknik İle İlgili Uzun Hikaye Yazınız .

Okulların kapanmasına bir hafta kala öğretmenimiz Ayşe Hanım bizi pikniğe götüreceğini söylemişti . Arkadaşlarımla birlikte hepimiz çok sevinmiştik ve mutlu olmuştuk .  Bu pikniği okul düzenlediği için biz evden hiçbir şey getirmeyecektik . Çünkü öğretmenlerimiz bize mangal yapacaktı .  Piknik zamanı geldiğinde hepimiz yola koyulduk . Ormana pikniğe gidecektik . Bizi götürmek için önceden ayarlanmış olan otobüs geldi . Hepimiz öğretmen gözetiminde otobüse bindik . Otobüse bindikten sonra şoför amca bize müzik açtı ,  güle eğlene yola koyulduk . Bir bir buçuk saat sonra ormana vardık . Hepimiz büyük bir mutluluk ve heyecan içindeydik .  Ormana geldik .

Öğretmenimiz bize uyarılarda bulundu. Ondan izin alınmadığı sürece ormanda başka yerlere gidilmeyecekti . Ben ve arkadaşım Elif ise ormanda baş başa gezmek, koşmak istiyorduk.  Daha sonra mangallar yapıldı, oyunlar oynandı. Elif ile birlikte  oyun oynanırken kalabalığı fırsat bilip başka yerlere gittik. Elif ve ben ormandan uzaklaşmaya başladık ve daha da ilerileri merak ediyorduk.  Korkmamıza rağmen yürümeye devam ettik.  Ağaçların çok olduğu yüksek yerlere çıkmaya başladık. En sonunda yorulduk ve oturduk biraz.  Hava  kararmaya başlamıştı ve bunu fark etmemiştik. Elif bana Fatma hadi artık dönelim yoksa öğretmenimiz çok korkar dedi. Ben ise Elif'e tamam Elif dedi. Daha sonra yola koyulduk. Hava karardığı için hangi yoldan geldiğimizi göremiyorduk. Hava da serinlemeye başlamıştı ve biz korkudan ağlamaya başlamıştık. İkimiz birbirimize sarıldık ve ağlamaya devam ettik. Öğretmenin diyerek bağırmaya başladık.  O arada korkudan uyuyakalmıştık. Öğretmen ise sabahtan beri bizi arıyormuş. Biraz sonra bir ses ile irkildik. Bu otobüs şoförünün sesiydi. Çocuklar korkmayın geldik diyordu. Hemen bu sesle uyandık ve bağırmaya başladık.

Ayşe Öğretmen ve Mete Öğretmen bize korku dolu gözler ile baktı ve sarıldı. Sakın bir daha böyle bir şey yapmayın dediler. Daha sonra diğer arkadaşlarımızın yanına gittik. Daha sonra otobüse binip evlerimize dağıldık. Bir daha  asla öğretmenimden ve arkadaşlarımdan uzaklaşmayacaktık. Bir daha böyle bir hata yapmayacaktık .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme