Ülkemizdeki Ve Dünyadaki Bilimsel Gelişmelerde Biz Gençlerin Rolü Ne Olmalıdır ? Kompozisyon


Ülkemizdeki Ve Dünyadaki  Bilimsel Gelişmelerde Biz Gençlerin Rolü Ne Olmalıdır ? Kompozisyon

Günümüzde bilim ve teknoloji hızla ilerlemiş ve ilerlemeye de devam etmektedir . Ülkemizdeki ve dünyadaki bilimsel gelişmeleri  gençler olarak her zaman takip etmeliyiz . Ülkemizdeki haberleri , dünyadaki haberleri takip etmeliyiz , aktif gençler olmalıyız . İnsanlık adına faydalı işler yapmalıyız . Bilim ve teknolojide ülke olarak ilerlemeliyiz . Ülkemizin ve dünyanın gelişmesini sağlayacak olan gençlerdir . Çünkü gençlerde inanılmaz derecede  azim ve kararlılık vardır .

Gençler gençliğin kıymetini bilerek kendilerini bilim ve teknolojiye adarsa ülkemiz çok gelişir ve böylece dünyaya da faydamız olmuş olur . Bilim ve teknolojiden yoksun kalan bir millet gelişmez , devamlı geriler . Bu nedenle gençler çok çalışmalı , kadın erkek demeden üretimde hepimiz de yer almalıyız . Ülkemizi dünyaya tanıtacak icatlar yapmalıyız . Çeşitli bilim dallarında farklı çalışmalar yapmalıyız . Ülkemizde bilime önem veren değerli bilim insanlarından  gerekli olan temel alt yapıyı almalıyız .  Türkiye Cumhuriyeti'nin gençleri olarak , kendi milli ürünlerimizi üretmeliyiz .

Ülkemizi dünyanın en gelişmiş ülkesi haline getirmek için bilim ve teknoloji ile uğraşmalıyız . Sabahlara kadar  labaratuarlarda deney ve gözlemler yapmalıyız , yenilikleri takip etmeliyiz .  Bilimin yolunda ilerlemeliyiz ve ülkemize ve dünyaya örnek insanlar olmalıyız .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme