Bilgisayar Hayatı Kolaylaştırır Konulu Münazara Yazınız .


Bilgisayar Hayatı Kolaylaştırır Konulu Münazara Yazınız .

Teknoloji son yıllarda hızla ilerlemketedir . Her çeşit teknolojik ürünler ortaya çıkmakta ve bunlar da insan yaşamını daha da kolaylaştırmakta ve bizlere zamandan tasarruf sağlamaktadır . Bilgisayar da bu teknolojik ürünlerden biridir . Bilgisayar hayatımızı kolaylaştırmıştır . Uzakta olan yakınlarımızla görüntülü konuşmaya  başlamışızdır . İstediğimiz her türlü bilgiye bilgisayar aracılığı ile internet ortamından ulaşmaya başladık .

İstediğimiz dizileri , filmleri , eğitim ile ilgili videoları kafamıza göre istediğimiz saatte izlemekteyiz . Ayrıca internet ortamından  çeşitli faturalarımız da internet bankacılığı aracılığı ile halletmekteyiz . Böylece boş yere çarşıya gitmeye gerek kalmamıştır . Beğendiğimiz , sevdiğimiz bir ürünü istediğimiz siteden alışveriş yaparak  bu ürünün evimize kadar ulaşabilmesine bilgisayar olanak sağlamıştır . İşte tüm bunlardan dolayı bilgisayar hayatımızı kolaylaştırmıştır diyebiliriz . Amacımıza uygun bir şekilde kullandığımız zaman bilgisayar bizim yaşamımızı her zaman kolaylaştırmaya devam eder . İnternet ortamı sayesinde ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmelerden anında haberdar oluruz bu da bizim güncellikten uzaklaştırmaz . Gidemediğimiz , gitme imkanı bulamadığımız ülkelere , şehirlere   internetten bakabiliriz ve buraların videolarını izleyebiliriz .

Ödevlerimizi internetten araştırıp derslerimize de çalışabiliriz . Bu da öğrencilere çok faydalı olur . Yine istediğimiz müzikleri dinleyebiliriz , indirebiliriz ve mutlu oluruz . Bilgisayarın daha sayamadığım birçok faydası vardır . Çünkü bilgisayar insan hayatını kolaylaştıran bir teknolojik  üründür .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme