Yurt Sevgisi İle İlgili Kompozisyon


Yurt Sevgisi İle İlgili Kompozisyon

İçinde doğup  büyüdüğümüz , yaşadığımız ana vatanımız bizim için çok büyük bir öneme sahip olan toprak parçasıdır . Yaşadığımız bu topraklar , şehitlerimizin kanları ile sulanarak bize kalan bu kutsal topraklar , Türk Milleti için , Türkiye Cumhuriyeti için en değerli yerdir . Yurdumuzu , vatanımızı her zaman çok sevmeliyiz . Vatanımızı asla düşman ellere teslim etmemeliyiz . Vatanımızı tehdit eden her türlü iç ve dış terör örgütlerine karşı milletçe gerekli olan tepkiyi vermeliyiz , onlara karşı gereken mücadeleyi  yapmalıyız .

Terör örgütlerinin her zaman karşısında olmalıyız . Türk Silahlı Kuvvetlerinin , ordumuzun her zaman yanında olmalıyız . Bu  vatan kolay kazanılmadı . Milletimiz aç kaldı , susuz kaldı , kadınlarımız , erkeklerimiz , çocuklarımız , yaşlılarımız bu vatan için canını feda etti . Bu vatanı geliştirmek ve yükseltmek ve onu çok çok sevmek de bize düşer . Yurdumuzu  her yönden geliştirmeliyiz İlim ve fen yolunda ilerleyerek vatanımızı , yurdumuzu , dünyanın süper gücü haline getirmeliyiz . Her alanda gelişmeliyiz . Siyasi , sosyal , ekonomik , idari vb. başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere bize bu cennet vatanı bırakan , emanet eden  atalarımızın ruhu şad olsun .

İçimizdeki bu vatan sevgisi daim olsun , vatan denildiğinde gözümüz hiçbir şey görmesin . Kalbimiz sadece vatan aşkı ile atsın ve bu sonsuza dek sürsün .

1 yorum:

Deneme