Türkiye'de Olmasını İstediğimiz Şeyler Nelerdir ?


Türkiye'de Olmasını İstediğimiz Şeyler Nelerdir ?

Ülkemin her şeyden önce her anlamda  gelişmesini isterdim . Ülkem sanayide , tarımda , hayvancılıkta dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yer almalıdır . Ülkemi tehdit eden , iç ve dış terör örgütlerinin yok olmasını isterim . Siyasetçilerin üslubunun daha doğru ve daha güzel olmasını isterim . Güvendiğimiz insanlar olmasını isterim . Ülkemdeki doğal güzelliklerin  onarılmasını isterim . Çevre kirliliğinin olmamasını isterim .

Çevre temizliği konusunda insanların bilinçli olmalarını isterim . İnsana insan olduğu için değer verilmesini isterim . Zengine ayrı, fakire ayrı davranılmasını istemem . Ülkemde karışıklık çıkarmak isteyen birtakım güçlerin yok olmasını isterim . Bizi bölmek isteyen , bizim aramıza kötülük sokmak  isteyen güçlere karşı birlik ve beraberlik içinde hareket etmeyi isterim . Hak edenin hak ettiği yerde olmasını isterim . Üniversiteyi bitirmiş insanların iş bulmalarını isterim. İşi hakkı olana verilmesini isterim . Torpilin olmamasını isterim. herkesin liyakatle görevine girmesini isterim . Eğitimde ve öğretimin kalitesinin artmasını isterim . Sınavlarda sürekli değişiklik yapılmasını istemiyorum . Nitelikli öğretmenlerin olmasını isterim .

Öğrencilere yapılan her türlü çirkin saldırıların yok olmasını isterim . Ülkemdeki insanların birbirlerini koşulsuz sevmelerini isterim .   İnsanlar arasında sağcı , solcu gibi ayrımlar yapılmamasını isterim . İnsanı insan olduğu için sevelim ve sayalım isterim .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme