Şehitlerimiz Ve Vatanı İçin Savaşan Askerler İle İlgili Kompozisyon Yazınız .


Şehitlerimiz Ve Vatanı İçin Savaşan Askerler İle İlgili Kompozisyon Yazınız .

Bir milletin ayakta dimdik durabilmesi için o milletin güçlü bir orduya , gelişmiş bir teknolojiye  ve güçlü iman gücüne sahip olması gerekir . Bizim milletimizin ordusu olan Türk Silahlı Kuvvetleri Türkiye Cumhuriyeti için  paha biçilemeyecek bir değer, bir kuvvettir . Ordumuz , askerimiz vatan tehlikeye düştüğü zaman  hemen harekete  geçer ve sefere gider .  Bizim milletimizin şanlı evlatları , şerefli askerleri vatan söz konusu olduğunda ,   canını feda etmeye  her daim hazır olur . Sınır boylarında gece gündüz demeden , soğuk sıcak demeden nöbet tutan , düşmanla çarpışan ve iman gücü ile  savaşan askerlerimiz milletimizin gururudur, haysiyeti , onurudur .

Bir insan bu dünyada vatanı için , onuru için , namusu için , malı için yaşar . İşte bizim  kahraman Mehmetçiklerimiz de bu değerlerimizin  yok olmaması için  savaşta canlarını feda etmekte ve şehitlik mertebesine ulaşmaktadır . Bizim için canını feda eden askerlerimizin değerini her zaman bilmeliyiz . Askerlerimizin bizlere emanet ettiği ailelerine  sonuna kadar sahip çıkmalıyız .Bu vatan için canını veren askerlerimize karşı borcumuzu ödemek için  sürekli çalışmalıyız . Ülkemizin gelişip kalkınması için bilim ve teknolojide ilerlemeliyiz . Ülkemizi tehdit eden iç ve dış tehditlere karşı milletçe   dayanışma  içinde olmalıyız . Türk Silahlı Kuvvetleri'ne gereken maddi ve manevi desteği sağlamalıyız . Şu anda Afrin Operasyonu içinde görev alan , Batı , Doğu , Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve yurdumuzun diğer bölgelerinde görev alan tüm askerlerimizin gözlerinden öper ve onların Yüce Allah'ın izni  ile ailelerine kavuşmalarını Yüce Allah'tan temenni ederim .

Hayatını kaybeden şehitlerimize de Yüce Allah'tan rahmet dilerim . Bu millet için  ölümü göze alan başta  başkomutan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm   hayatını kaybeden askerlerimize Yüce Allah'tan rahmet dilerim . Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, Yaşasın  Türk Silahlı Kuvvetleri.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme