Polislere Mektup Yazınız .


Polislere Mektup Yazınız .

Ülkesinin milli birliği ve bütünlüğü için , vatanı ve milleti için görev yapan , hayatını hiçe sayarak ölümden korkmayan kahraman milletin kahraman polisleri!
Sizler gece gündüz demeden , sıcak soğuk demeden görevlerini yapan cefakar insanlarsınız . Bizi korumak için , bizim rahat uyumamız için , ailemiz ile güzel vakit geçirmemiz için bizim güvenliğimizi ve huzurmuzu sağlayan kahramanlarsınız  .  

Sevgili Polis ablalarımız , polis abilerimiz ! Bizler sizin hakkınızı ne yapsak ödeyemeyiz . Çünkü size  çok şey borçluyuz . Sizler  milletimizin güvenliğini sağlamak için , suçluları yakalamakta ve  korkusuzca bu insanlar ile mücadele etmekte olan birer nefersiniz . Ülkemizi iç ve dış terör örgütlerine karşı koruyan, karakollarda gecelere kadar nöbet tutan ve önce vatan diyen kahraman anaların kahraman evlatlarısınız . Ülkemizde yaşanan   birçok kötü olaylar olmuş ve ülkemizi bölmek isteyenler olmuştur . İşte siz bu bölücüler ülkemizi yok etmesin diye canlarınızı feda eden kahramanlarsınız . Rabbim size zeval vermesin , sizi güçlü kılsın . Yüce Allah sizi ailelerinize bağışlasın . Şehit olan kıymetli polislerimize ise yüce Allah'tan rahmet dilerim . Sevgili polisimiz sizin emanetleriniz bizim canlarımızdır, her şeyimizdir . Size layık olabilmek için,  bu millet için daha çok çalışacağıma ve milletim için fedakarlık yapacağıma bir Türk genci olarak söz veriyorum .

Milletimin kıymetli polislerinin hepsinin ellerinden öpüyorum , Allah'a emanet olun  vatanımızın kahraman polisleri ! Sevgi ve saygılarımı sunarım canlarım .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme