Çocuk Gözüyle Polise Bakış Açısı İle İlgili Kompozisyon Yazınız .


Çocuk Gözüyle Polise Bakış Açısı İle İlgili Kompozisyon Yazınız .

Bizim ülkemizi koruyan , bizim huzur ve güvenliğimizi sağlayan polislerimiz olmasaydı şu anda okulumuza  rahat bir şekilde gidemezdik . Ailemizle dışarıda gezemez ve piknik yapamazdık . Gece yatağa yattığımızda korkulu bir şekilde yatardık ve kötü rüyalar görebilirdik .  Bizler eğer ki huzur içinde yaşıyorsak bunu polis abilerimize ve polis ablalarımıza borçluyuz . Onlar gece gündüz demeden soğuk sıcak demeden vatanımız korumakta ve her zaman kendi canlarını bu vatan için siper etmektedirler .

Onlar büyük bir kahraman  , büyük bir insandırlar .  Polislerimiz vatanı için canını feda etmektedir . Onlara layık olmak için de bizler de çok çalışmalıyız ve ülkemizin daha çok gelişmesini sağlamalıyız . Ülkemizdeki suç oranlarının artmaması için , insanlarımızın daha çok kitap okumasını ve daha çok bilinçlenmesini sağlamalıyız . Bizi tehdit eden iç ve dış terör örgütlerine karşı polis abla ve abilerimize  destek olmalıyız . Onları çok ama sevmeliyiz . Onlara  her yıl güzel mektuplar yazmalıyız ve onları ne kadar çok sevdiğimizi onlara iletmeliyiz .  Polis abilerimiz ve polis ablalarımızın çocukları da bizim kardeşimizdir . Onun için kahraman polislerimizin gözü arkada kalmasın .

Allahım onları hep korusun ve sağlıklı bir şekilde aileleri ile mutlu etsin . Vatanımız için canını feda eden polislerimize ise Rabbim rahmet eylesin ve onları cennetine koysun .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme