Çevre Sorunları İle İlgili Mektuba Örnek Veriniz .


Çevre Sorunları İle İlgili Mektuba Örnek Veriniz .

Yaşadığımız çevre biz insanlar için temiz olmak zorundadır . Çevreyi temiz tutmadığınız takdirde sizleri gelecekte bekleyen olumsuz şeyler olacaktır . Sevgili Gençler ! Çevre kirliliği günden güne artmakta ve buna neden olan da biz insanlarız . Çevreyi seviniz , onu kirletmeyiniz . Gelecekteki nesillerin de temiz ve yeşil bir çevrede yaşamaları  için gerekli önlemleri almak zorundayız .

Havamız kirlenmekte , sularımız kirlenmekte , toprağımızın doğal yapısı bozulmakta , kısaca doğanın doğal dengesi ile oynanmaktadır . İşte tüm bunların artmaması için siz gençler bilinçli insan olmak zorundasınız . Çevre sevgisi, doğa sevgisi hepimizde olmak zorundadır . Bu çevre bizim yaşam kaynağımız , bize nimet veren , bizi yaşatan doğal ortamdır . Onun için bu çevrenin kıymetini bilelim ve çevre sorunlarını en  aza indirgemeye çalışalım . Havayı , suyu , toprağı kirletmeyelim . Yeşil alanları daha çoğaltalım . Sürekli ağaçlandırma çalışmlaraı yapalım .  Çevre temizliği konusunda gerekli olan eğitim ve öğretim öğrencilere verilmelidir .

Gelecekteki çocuklarımızın güzel bir ortamda yaşaması için , temiz bir havayı içine çekmesi için lütfen çevremize sahip çıkalım ve onu koruyalım . Çevre temizliği konusunda duyarlı olan , tüm bilinçli insanlara selam olsun.

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme