Zeytin Dalı ( Afrin ) Operasyonu'ndaki Askerlere Mektup Örneği

Zeytin Dalı ( Afrin ) Operasyonu'ndaki Askerlere Mektup Örneği

Kahraman Türk milletinin şanlı evlatları,
Ülkemizi ve milletimizi hedef alan terör örgütlerine karşı çıktığınız bu kutlu yolda Allah inşallah hepinize güç kuvvet versin . İç ve dış iş birlikçilerin yardımı ile memleketimize meydan okuma gafletine düşen bu gafillerle gözünüzü kırpmadan savaşma cesareti gösteren siz değerli mehmetçiklerimize bu memleket minnettardır .

Yağmur çamur demeden , gece gündüz demeden sınırlarımızın dibindeki teröristleri birbir yok ediyorsunuz . Bizler de buradan sizlerin başarılı olmanız için , kılınıza zarar gelmemesi için yüce Allah'a dua ediyoruz . İnşallah hepiniz Afrin'i teröristlerden temizler şanlı ve şerefli bayrağımızı Afrin'e dikdikten sonra sağ salim ülkemize dönersiniz . Hem ülkemiz hem de Suriye topraklarındaki Türkmenler ve Suriyelilerin burnu bile kanamasın diye kendinizi tehlikeye atarak son derece dikkatli bir operasyonu sürdürmek gibi dünya üzerinde yalnızca bizim askerimize has bir yufka yürekliliği de sürdürüyorsunuz . İnşallah sizin bu iyi niyetinize arşılık rabbim de işlerinizi kolaylaştırır .


Şanlı Türk askeri ! Gittiğin her yere adalet ve merhamet götürdüğün gibi Suriye'de de adaleti ve merhameti ayağa kaldıracağına şüphemiz yok . Türk milleti olarak her zaman senin arkandayız ve senin için dua etmeye devam ediyoruz . Allah Türk askerini korusun .  

4 yorum:

Deneme