Zeytin Dalı ( Afrin ) Operasyonu İle İlgili Kompozisyon Yazınız .

Zeytin Dalı ( Afrin ) Operasyonu İle İlgili  Kompozisyon Yazınız .

Suriye halkının savaştan kurtulması için , oradaki masum insanların acı çekmemesi  , sınırımızın güvenliğinin sağlanması ve terör örgütlerinin vatanımızın içine sızmaması için ,  Türk Silahlı Kuvvetleri ve  Özgür Suriye Ordusu her geçen gün Afrin'e doğru ilerlemektedir . Amerika Birleşik Devletleri  YPG'ye her türlü silahı vererek o terör örgütünü sınırımızda beslemekte ve bize karşı kışkırtmaktadır . Bizi son derece rahatsız eden bu terör örgütüne son vermek de  elbette Türk Silahlı Kuvvetleri'nin görevidir .

Askerlerimiz anaların , babaların duaları ile görevine gitmekte ve bizim için , vatanı için , milleti için , topraklarımızın bütünlüğü için o terör örgütleri ile her türlü mücadeleye başlamaktadır . Önce hava harekatı düzenlendi ve terör örgütlerinin önemli yerleri yok edilmeye başlandı . Afrin'e varılınca ise artık savaş şehir savaşına dönecektir . Umarım bu terör örgütü bir an önce yok olur ve hem Suriye halkı  hem Türkiye Cumhuriyeti halkı bu büyük beladan bir an önce kurtulur . NATO'nun, Birleşmiş Milletleri'n ve diğer uluslarası kuruluşların da Amerika'ya gerekli olan  tepkileri göstermesi gerekir . Çünkü Amerika Birleşik Devletleri bizi yok etmek istemekte ve bunu da terör aracılığı ile yapmaya   çalışmaktadır . Ama Allah'ın izni ile Amerika'nın hedefi gerçekleşmeyecektir . Yüce Allah değerli Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ve Özgür Suriye Ordusu'nun yardımcısı olsun  . Bu yolda bizim için can veren şehitlere de Yüce Rabbim'den  merhamet dilerim .

Tek temennim bir an önce  askerlerimizin sağlıklı bir şekilde yurtlarına dönmeleri ve ailelerine kavuşmalarıdır . Rabbim Türk Ordusunu , Türk Milleti'ni korusun , ordumuzu muzaffer eylesin inşallah . Dualarımızı onlardan eksik etmeyelim . Sen onları güçlü kıl , düşmanı yok et Allahım !


0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme