Çalışmayı Ve Beklemeyi Bilen İnsan Her Şeyi Elde Edebilir Sözü İle İlgili Kompozisyon

Çalışmayı Ve Beklemeyi Bilen İnsan Her Şeyi Elde Edebilir Sözü İle İlgili Kompozisyon


Tüm insanların hayattaki amacı başarılı olmaktır . Aile hayatında , iş hayatında , sosyal hayatımızda ve aklımıza gelebilecek her alanda başarılı olmayı isteriz . Ancak hayatta hiçbir şey tesadüf olmadığı gibi başarı da tesadüf değildir . Başarılı olmanın da şartları vardır .

Başarılı olmak için , istediklerimizi elde edebilmek için yılmadan çalışmalıyız . Alın teri dökmeli , gayret göstermeli , yorulmalıyız . Aksi taktirde hiçbir şeye sahip olamayız . Bazı tesadüfi başarılar , bizleri kandırmamalıdır . Yani bahis , kumar vb. alışkanlıklarla elde edilenler belki bize cazip gelebilir ancak bu türlü kazanımlar çok kısa sürelidir ve uzun vadede bize yarar getirmez . Zaten bu tür emeksiz kazançlara sahip olanların sonu hüsran olmuştur .

Çalışmak isteklerimize ulaşmanın en garanti yoludur . Ancak bazen gerektiği gibi çalıştıktan sonra sabretmesini de bilmeliyiz . Her şeyin bir zamanı vardır ve aceleci olmak bize fayda yerine zarar da getirebilir .

Kısacası başarmanın formülü çok çalışmak ve sabretmesini bilmektir . Bunu başarabilenler istediği her şeye kavuşabilirler .

0 Comments:

Yorum Gönder

Deneme